• Als erkend echtscheidingsadviseur en Private Life Planner ben ik aangesloten bij De ScheidingsDeskundige en het register voor Private Life Planners (RPLP). Daardoor kan ik gebruikmaken van een groot netwerk aan specialisten, waardoor eventuele vraagstukken altijd deskundig opgelost kunnen worden. Dit netwerk biedt ook de mogelijkheden om mijn adviezen voor te leggen aan een tweede specialist die een second opinion kan uitvoeren.

  Lees meer
 • Conflictbemiddeling zie ik als een kans. In 2008 heb ik ATMAVIT MEDIATION opgericht en ondersteun als MfN-registermediator mensen bij het opstellen van een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant. Ik ben ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand en doe (echt)scheidingsmediation op verwijziging van Rechtbank NH en Gerechtshof Amsterdam. Mijn roots liggen in de gezondheidszorg, waar ik ben begonnen als medisch analist en het onderzoeken van bloedcellen. ‘Onderzoeken’ ben ik altijd blijven doen. Na mijn studie Politicologie ben ik vele jaren werkzaam geweest als manager Bedrijfsvoering in de Thuiszorg en daarna als bestuurder van Bureau Jeugdzorg. In deze functies kreeg ik regelmatig te maken met conflicten en ik voelde een sterke drive deze tot een antwoord te brengen. Hoewel als hobby gestart, ben ik ook actief als Vedisch Astroloog en geef consulten aan mensen over bewustwording en Zelfinzicht.

  Lees meer
 • Alina Koop is een bevlogen advocaat in Breda op het gebied van familierecht, jeugdrecht en strafrecht.

  Lees meer
 • Daarnaast is André geaccrediteerd trainer en opleider voor de opleidingen tot MfN Registermediator en MfN Register Familie Mediator. André is als trainer van vele markten thuis en zorgt in zijn training en opleidingen voor een goede samenhang tussen de feitelijkheden en de “zachte kant”. Uitspraken als: “Geld is emotie”, “Echt-scheiden” en “Life” zijn typerend voor André. Met name het laatste loopt als rode draad door de trainingen en opleidingen die André verzorgt.

  Lees meer
 • Ik ben reeds 8 jaar als zelfstandige bezig, mijn onderneming staat geregistreerd als VanDoorn Mediation & Financial Planning. Ik ben vooral actief als mediator in familiezaken en strafzaken. Strafzaken doe ik bij de Rechtbank Amsterdam. Daarnaast ondersteun ik diverse collega-mediators en advocaten op financieel en fiscaal gebied.

  Lees meer
 • Ik ben vanaf 2011 oprichter en directeur van Mediation Midden Nederland. Ik ben vooral actief als Scheidings-mediator MfN (specialiteit: financiele kennis). Ik bied structuur, creëer een veilige omgeving, straal rust uit en wek vertrouwen door respect te tonen voor de gesprekspartners. Ik analyseer scherp en hanteer een praktische en zakelijke aanpak, die met instemming van partijen naar een gezamenlijk resultaat leidt.

  Lees meer
 • Ik ben oprichter en eigenaar van Z(oek) H(et) G(eluk) Mediation. Ik ben registermediar met de specialisatie arbeid en familie. Ik ben daarnaast rechtbankmediator voor verschillende rechtbanken in Nederland en crossbordermediator. Bij een scheiding help ik partijen helder communiceren en stel een een ouderschapsplan en/of scheidingsconvenant op. Mijn mediations doe ik in het Nederlands, Engels of in de Turkse taal.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2017 eigenaresse van Fideliz Mediation & Relatietherapie te Heerenveen en sinds eind 2019 eigenaresse van Hello Mediator®. Ik ben vooral actief als relatietherapeut en familiemediator en als community leader van Hello Mediator®. Ik wil graag tegemoet komen aan mensen die gaan scheiden en die een eigen woning hebben en een modaal of boven modaal inkomen.

  Lees meer
 • lk ben sinds 1987 oprichter, adviseur en directeurvan o.a. De Regt Family Office B.V. en De Regt Bewind B.V.. lk ben vooral actief op het gebied van echtscheidingen, vermogensbewindvoering en register executele in erfeniszaken. Ook ben ik actief als bestuurder van de VeWeVe en als columnist. Ik wil graag tegemoet komen aan ondernemers en senioren.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2009 eigenaar van de praktijk "mediationtotaal" en daarnaast sinds 2016 aangesloten bij Dé ScheidingsMediator (locatie Eindhoven en omstreken). Ik ben vooral actief als echtscheidingsmediator en heb een achtergrond als financieel adviseur, financieel planner en hypotheekadviseur.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2004 advocaat en ben oprichtster en directeur van Conchita van Rooij Advocaat. Ik ben lid van de klachtencommissie Bureau Jeugdzorg Noord-Holland en ben ik bestuurslid van de Stichting Advocatenspreekuur te Amsterdam. Verder ben ik vrij actief op Social Media en ben ik altijd op zoek naar leuke en goede samenwerkingsverbanden. Ik wil graag tegemoet komen aan alle personen die (rechts)hulp zoeken op het gebied van personen- en familierecht, in de ruimste zin van het woord.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2011 oprichter van Debbie Kijf Mediation (voorheen 2Divorce Rotterdam-Rijnmond). Ik ben vooral actief als scheidingsmediator en als Kindbehartiger. Ook ben ik actief als Bijzonder Curator Jeugdzaken. Ik wil graag tegemoet komen aan vragen over kinderen en echtscheiding, belangen van kinderen, vragen over mediation en scheiding.

  Lees meer
 • Als ervaren mediator ben ik gespecialiseerd in echtscheidingen, waarbij het belang van het kind voorop staat. Altijd. Het Loket Voor Scheiden staat verder voor een hoogst deskundige en betrokken begeleiding, van begin tot eind.

  Lees meer
 • Ik ben in mei 2009 direct na het voltooien van mijn rechtenstudie beëdigd als advocaat. Sindsdien sta ik mensen bij op het gebied van het personen- en familierecht en het strafrecht. Na jarenlange proceservaring te hebben opgedaan ben in april 2016 mijn eigen advocatenkantoor gestart: Simo Advocatuur.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2013 oprichter en eigenaar van Baeten Compleet Scheiden. Vanuit een financiële en pedagogische achtergrond houd ik me dagelijks bezig met alle facetten van een echtscheiding en begeleid mensen in deze moeilijke en ingewikkelde fase. Ik ben MfN-mediator en RFEA voor particulier en ondernemer.

  Lees meer
 • Ik heb sinds 2013 mijn scheidingsadviesbureau. Ik ben vooral actief als mediator en als scheidingsadviseur.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2017 werkzaam als advocaat op het gebied van familie- en erfrecht.  Binnen ons kantoor richten wij ons met name op het midden- en kleinbedrijf en staan wij veel ondernemers bij. Daarnaast ben ik mediator op het gebied van familie- en erfrechtzaken.

  Lees meer
 • Ik ben reeds 15 jaar actief binnen de scheidingsbranche. In eerste instantie als oprichter van een scheidingspraktijk, later een keten van scheidingspraktijken. Momenteel leidt ik samen met mijn partner professionals op met als doel de scheiding dusdanig in te richten dat voor alle partijen ondanks alles de wereld toch nog een stukje mooier wordt.

  Lees meer
 • Erna Janssen is zelfstandig opleider en trainer binnen het sociaal domein. Vanaf 1992 werkte ze binnen diverse organisaties aan het voorkomen van allerlei vormen van kindermishandeling. Sinds 2012 richt ze zich specifiek op het voorlichten en bijscholen van sociale professionals mbt de problematiek rondom ouderverstoting.  

  Lees meer
 • Ik houd mij op scheidingsgebied voornamelijk bezig met alle financiële bijkomende zaken. Daarbij ondersteun ik natuurlijk particulieren maar vooral professionals bij de financiële vraagstukken omtrent de scheiding. Verder ben ik actief als Federatie Financieel Planner en beheer ik vermogens  en nalatenschappen.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2020 oprichter van The point Q | mediation en conflictbeheersing. Ik ben MfN en ADR registermediator en richt mij in hoofdzaak of Familieconflicten en Arbeidsmediation.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2010 eigenaar van Scheiden met Floris. Ik ben vooral actief als scheidingsbemiddelaar en mediator. Ik begeleid stellen die besloten hebben uit elkaar te gaan en hierbij deskundige hulp nodig hebben. Dit behelst naast bemiddeling en/of mediation ook alle andere inhoudelijk aspecten die bij een scheiding nodig zijn. Bijvoorbeeld een ouderschapsplan, de vermogensverdeling, de juridische, financiële en fiscale aspecten, de pensioenen en de alimentatie.

  Lees meer
 • Ik ben oprichter eigenaar, adviseur van BFPA. Ik ben vooral actief als Financieel echtscheidingsadviseur en als estate planner. Ik ben ruim 30 jaar actief in de financiële dienstverlening. Ik verzorg (kleinschalig) trainingen voor mediators zoals "Pensioen, lijfrente en scheiding" en "De ondernemer en scheiding". Mijn specialismen zijn: pensioen en lijfrente en scheiding, met name de verrekening van pensioen en lijfrente met overige vermogensbestanddelen (overbedeling). Fiscale afwikkeling jaar van scheiding (aangiftes). Zelf heb ik behoefte aan klankborden met collegae scheidingsdeskundigen.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2012 eigenaar van schei-den.nl en HuBuZ Financiële Dienstverlening en actief als mediator, financieel echtscheidingsadviseur en financieel adviseur. Ik begeleid de gehele echtscheiding van a tot z en probeer de mensen op een goede manier te helpen en begeleiden in dit zware proces. Ik wil graag tegemoet komen aan de verwerking van de scheiding en mensen ervan bewust maken dat een correcte afwikkeling van een scheiding tot een beter ‘nieuw begin’ leidt. Zowel op emotioneel als op financieel gebied.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2004 werkzaam als advocaat. Sinds december 2016 heb ik een eenmanskantoor aan de Linnaeusparkweg nr. 16 te Amsterdam onder de naam Gülay Öntaş Advocatuur. Ik beschik over een grote mate van actuele expertise op het gebied van het personen- en familierecht, in het bijzonder over internationale echtscheidingen.

  Lees meer
 • Ik ben reeds 10 jaren adviseur en vennoot van Roosendaal Financiële Diensten. Ik ben vooral actief als financieel adviseur en als mediator. Ook ben ik actief als vastgoedadviseur. Ik wil graag tegemoet komen aan financieringen en ontslag hoofdelijke aansprakelijkheid.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2004 jaar algemeen directeur van O2 Accountants, een kantoor met ruim 40 medewerkers. Van huis uit ben ik registeraccountant (RA).

  Lees meer
 • Ik ben oprichter/eigenaar van DuurzaamFiscaal. Ik ben vooral actief als mediator en echtscheidingsfiscalist. Ik wil graag tegemoet komen aan enerzijds particulieren als scheidingsmediator en anderzijds aan mede-mediators en advocaten als echtscheidingsfiscalist.

  Lees meer
 • Ik ben sinds januari 2003 eigenaar van de Queeste mediation, gevestigd te Hellevoetsluis. Ik ben vooral actief als zelfstandig gevestigd mediator, ambtenaar bij de gemeente Nissewaard en politiek actief binnen het Waterschap Hollandse Delta. Daarnaast ben ik voorzitter van de Vereniging Scouting Hellevoetsluis. Ik wil graag tegemoet komen aan vragen van partijen die met behulp van mediation hun scheiding willen regelen, optreden als mediator bij conflicten tussen overheden en derden, bij zakelijke conflicten, bij kerkelijke conflicten en burenruzies.

  Lees meer
 • Geruime tijd ben ik werkzaam als echtscheidingsadviseur en ben ik ingeschreven in het register voor financieel echtscheidingsadviseurs (RFEA) voor zowel particulieren en ondernemers. Vanuit mijn werkzaamheden als echtscheidingsadviseur heb ik in december 2010 mijn eigen onderneming de ScheidingsDeskundige opgestart. Vandaag de dag zijn wij als bedrijf uitgegroeid tot een RFEA geaccrediteerd opleidingsinstituut en faciliteren wij een samenwerkingsverband voor scheidingsprofessionals. Daarnaast verzorg ik als docent vele workshops voor verschillende beroepsgroepen die betrokken zijn bij het scheidingsproces. Ik ben voor de ScheidingsDeskundige als opleidingsinstituut veelal bezig met doceren en het ontwikkelen van lesmateriaal voor onze opleidingen. Voor ons samenwerkingsverband treed ik voor haar leden op als adviseur, houd ik mij bezig met de inhoud van onze documenten in de kennisbibliotheek en het organiseren van bijeenkomsten voor onze leden.

  Lees meer
 • Kaltoum Hider is werkzaam als paralegal en gecertificeerd ADR en MfN mediator in Breda. Kaltoum begeleidt partijen bij conflicten op het gebied van familierecht.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2012 oprichter van en als adviseur werkzaam onder de bedrijfsnaam Lex Cura. Ik ben actief als familierechtfiscalist (scheiden, overlijden en vermogensplanning). Ik ben ook actief als docent (o.a. Register Belastingadviseur) en spreker. Ik wil graag samenwerken met mediators en advocaten voor de fiscale/financiële ondersteuning bij (echt)scheidingen.

  Lees meer
 • Ik ben al meerdere jaren actief als scheidingsbemiddelaar en sinds 2019 mede-vennoot van Wender Mediation. Ik heb een financiële achtergrond en hecht er veel waarde aan om cliënten helder inzicht te verschaffen op basis waarvan zij tot gedragen besluitvorming komen.

  Lees meer
 • Ik heb Liana de Ruiter Eerlijke Echtscheidingsbemiddeling en Mediation opgericht, omdat ik het fijn vind om mensen verder te helpen. Een echtscheiding brengt naast alle praktische zaken ook emoties met zich mee. Als ervarings-deskundige weet ik wat er allemaal op je afkomt en wat een scheiding teweeg kan brengen. Daardoor kan ik als scheidingsbemiddelaar heel veel voor mensen betekenen. Door begrip te tonen en ze op weg te helpen naar een nieuw leven apart van elkaar. Als ik op social media een foto zie van cliënten die samen met hun kinderen Sinterklaas vieren, dan weet ik dat ik het goed heb gedaan. Dit soort momenten geven mij heel veel voldoening. Professionele inzet met een warm gevoel, dat is de insteek.

  Lees meer
 • Met name ben ik werkzaam in het Mediators Network. Ik ben vooral actief als scheidingsmediator en als business mediator. Ook ben ik actief als fusie- en overname adviseur en strategische bestuursadviseur. Ik wil graag tegemoet komen aan vragen over echtscheidingsmediation en alimentatie berekeningen en verdelingsvraagstukken, Box 2 en Box 3 vraagstukken en zakelijke mediations. Ook ben ik sinds de oprichting bestuurslid van de KVSS.

  Lees meer
 • Ik ben reeds 6 jaar oprichter, adviseur en/of directeur van Voets & Bodenstaff. Ik ben vooral actief als mediator, jurist en financieel adviseur.

  Lees meer
 • Sinds 2017 ben ik werkzaam als MfN Register Mediator en sinds eind 2019 oprichter en mede-eigenaar van Bmiddl.nl Mediationgroep, een bedrijf met landelijke dekking in echtscheidingsmediation. In verband met mijn achtergrond in het bedrijfsleven, word ik met regelmaat gevraagd voor zaken rondom arbeids- en business to business mediation. Ook ben ik actief als bestuurslid voor het mFAM en van andere lokale initiatieven. Ik wil graag een bijdrage leveren aan het zorgvuldig regelen van de scheiding van a tot z, zodat daarna een nieuwe start gemaakt kan worden, waarbij ook na jaren de gedachte ‘dat hebben we toen goed gedaan’, blijft overheersen.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2008 oprichter, adviseur en/of directeur van de Gezinspraktijk. Ik ben vooral actief als gezinsbehandelaar/scheidingscoach en als mediator. Ook ben ik actief als trainer en docent.

  Lees meer
 • Sinds 2008 ben ik werkzaam als MfN Register Mediator/Rechtbank Mediator, met een achtergrond als NLP Trainer /Coach Counselor en gecertificeerd specialist/trainer in autisme en communicatie. Daarnaast ben ik gecertificeerd als Analytic Profiler. Momenteel volg ik de academische Master Mediation. Samen met een collega schreef ik "Plan B, over autisme & communicatie".

  Lees meer
 • Mijn naam is Martin Barkel. Na meer dan 25 jaar werkzaam geweest te zijn in de financiële dienstverlening, in het bijzonder als hypotheekadviseur en specialist in levensverzekeringen en pensioenen, ben ik in 2009 gestart met mijn mediation praktijk. Ik heb mij gespecialiseerd om niet alleen aandacht te schenken aan de emotionele aspecten van de scheiding maar ook met name de financiële gevolgen voor mijn klanten helder én oplossingsgericht in kaart te brengen en te presenteren.

  Lees meer
 • Ik ben reeds sinds 2013 werkzaam als MfN mediator, specialisatie echtscheidingen. Eerst een aantal jaren via een franchiseformule, sinds juli 2018 als zelfstandig eigenaar van Goed Geregeld Scheiden.

  Lees meer
 • In 2009 heb ik Interactia opgericht en sinds 2011 werk ik als (MfN- en ADR register)mediator. Ik ben vooral actief als scheidingsmediator en docent in mediationopleidingen. Ik heb een achtergrond als fiscalist, manager en psycholoog. Ik wil graag tegemoet komen aan vragen over psychologische, systemische en communicatieve aspecten van echtscheidingen.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2015 werkzaam in de advocatuur en ben gespecialiseerd in echtscheidingen, alimentatiezaken, huwelijksvermogensrecht en gezag- en omgangszaken.

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2001 werkzaam als advocaat en sinds 2015 vennoot bij In het Veld Van der Zalm | advocaten en mediators. Ik ben uitsluitend actief als familierechtadvocaat en als MfN-geregistreerd scheidingsmediator.

  Lees meer
 • Ik ben van origine bedrijfseconoom en vanaf 2003 zelfstandig in de Financiële branche als oprichter, adviseur en directeur van Adfinum BV. Ik ben vooral actief als financieel planner, hypotheek adviseur en als (echt)scheidingsbemiddelaar. Ik hou ervan om te analyseren en te puzzelen met financiële, fiscale, hypotheek-, pensioen- en verzekeringstechnische vraagstukken. Ook met name in verband met (echt)scheiding.

  Lees meer
 • Ik ben fiscaal jurist, gespecialiseerd in alles rondom het familierecht. In dit kader word ik veel ingeschakeld bij scheidingsdossiers door de betrokken advocaat of mediator, of door partijen zelf. Het wegnemen van fiscale risico's en toepassen van fiscale optimalisatie speelt daarbij een belangrijke rol. Door mijn jarenlange ervaring binnen het familierecht weet ik de samenhang tussen de fiscale en civiele vraagstukken goed te overzien, dat is essentieel bij de advisering. Ik ben actief onder de naam 'Welling fiscaal & financieel advies B.V.', een gespecialiseerd advieskantoor dat zich volledig richt op de fiscale en financiële aspecten binnen het familierecht. Fiscaal jurist | Specialist familierecht | Docent | Secretaris-bestuurslid KVSS

  Lees meer
 • Ik ben sinds 1999 werkzaam in de pensioensector, daarnaast ben ik financial planner. In de praktijk wordt ik met name met betrekking tot echtscheidingen betrokken bij vragen over de gevolgen voor pensioen, convenantteksten over pensioen, berekeningen inzake pensioen en lijfrente.

  Lees meer
 • Ik ben mediator en help mensen bij de afwikkeling van hun scheiding. Ik heb de Mediation opleiding, de Familiemediation opleiding en de opleiding Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) gevolgd. Ook ben ik officieel geregistreerd familie mediator en ingeschreven bij de Raad voor Rechtsbijstand.

  Lees meer
 • Sinds het intreden van de Corona-crisis in het voorjaar 2020 ben ik niet meer werkzaam als adviseur (echt)scheidingen, docent of pensioenadviseur voor particulieren. Wel ben ik nog actief voor financiële instellingen. Per 1 juli 2022 heb ik, na ruim 7 jaar voorzitter te zijn geweest, het voorzitterschap overgedragen aan Mary Vermeulen.  

  Lees meer
 • Ik ben sinds 2003 oprichter en directeur van Arca Bosschenhoofd B.V.. Ik ben hiervoor vooral actief als belastingadviseur, estateplanner en financieel echtscheidingsadviseur. Ook ben ik sinds maart 2020 actief als ADR geregistreerd familiemediator binnen Arca Mediation B.V.. Ik wil graag tegemoet komen aan scheidende partners om hun (financiële en/of fiscale) zaken onderling goed te regelen en/of planning van vermogensoverdracht/-bescherming in het kader van erfrecht en scheiding.

  Lees meer
 • Ik ben reeds 20 jaar oprichter, adviseur en directeur van eerst de Tyche Groep in Den Haag en sinds 3 jaar De Financiële Orde. Ik ben vooral actief als vertrouweling van DGA's, directieleden, bestuurders van familieondernemingen op juridisch, fiscaal en economisch vlak. Hierbij spelen financiële planning en estate planning een grote rol.

  Lees meer
 • Ik ben oprichter en adviseur van ScheidingsKompas. Ik ben vooral actief als scheidingsspecialist en als mediator. Daarnaast ben ik financieel (hypotheek)adviseur bij HypotheekUitkomst.

  Lees meer