Kring van Scheidingsspecialist
Lidmaatschap Kring van Scheidingsspecialisten

Lidmaatschap Kring van Scheidingsspecialisten

​De Kring van Scheidingsspecialisten is er voor scheidingsspecialisten die net als onze leden de toegevoegde waarde zien van een krachtig netwerk van specialisten uit diverse disciplines. Voor slechts € 159,00 per jaar (tarief: 2024) kunt u deelnemen aan onze jaarlijkse bijeenkomsten en gebruik maken van onze faciliteiten. Jaarlijks wordt de bijdrage opnieuw vastgesteld.

Leden

Onze leden zijn afkomstig uit allerlei vakdisciplines die vanuit hun professie (in)direct te maken hebben met (echt)scheidingen.  Denk aan advocaten, mediators, coaches, notarissen, fiscalisten, accountants, maatschappelijk werkers, financieel planners, vermogensbeheerders, etc.

Lidmaatschap

​Een eigen accountprofiel

​Wat u vooral verder helpt als u lid bent, is dat u ieder ander kring-lid gratis kunt bellen voor zijn of haar advies, begeleiding of bespiegeling bij een scheidingsonderwerp. Dit zonder daar meteen een factuur voor te krijgen. U staat daarentegen zelf ook als kring-lid open om, op basis van een wederzijdse ondersteuning, een ander lid contact met u op te laten nemen. De mogelijkheid tot het stellen van schriftelijke vragen aan álle aangesloten leden. In andere gevallen kunt u als kring-lid voor een bepaald onderwerp de reactie vernemen van één of meerdere kringleden. Dit kan door op onze site in te loggen en een centrale vraag te stellen als op een soort ‘prikbord’. Dit ‘prikbord’ is alleen zichtbaar voor aangesloten leden. 
​Uw vraag wordt dan gepubliceerd op het prikbord en kringleden krijgen dan een notificatiemail waarna ze kunnen reageren op uw vraag.

De KvSs is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de gegeven reacties maar zorgt met deze functionaliteit dat u een meer evenwichtiger beeld krijgt van de oplossingen waar u naar zoekt